Om nettstedet

Dette nettstedet inneholder informasjon om oss og det vi tilbyr. Vårt mål er at du skal finne det du leter etter - presentert på en enkel og lettfattelig måte.

Har du tips eller kommentarer til nettstedet, kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør eller nettstedsadministrator.

Rettigheter

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører Bluegarden AS.

Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.

Private data

Nettstedet inneholder funksjonalitet for å samle inn data over trafikk (besøk) på nettstedet. Data samlet inn i denne sammenheng benyttes til å analysere bruk av nettstedet - utelukkende for å forbedre nettstedet for deg som bruker.

Informasjon du sender fra deg, f. eks. via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil aldri videreselges eller videreformidles til andre parter.

Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker såkalte informasjonskapsler (på engelsk omtalt som "cookies"). En informasjonskapsel er en liten fil som blir lagret på din harddisk. Filen kan inneholde informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker nettstedet og til statistikk. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler kan du endre innstillingen i din nettleser slik at den ikke tillater informasjonskapsler. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.

Forbehold

Innholdet på dette nettstedet kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Bluegarden prøver etter beste evne å forhindre dette. Bluegarden fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

Bluegarden er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

Skriftstørrelse

Du kan regulere skriftstørrelsen på nettstedet i din nettleser. Slik funksjonalitet er innebygget i alle nyere nettlesere.

Utskrift

Nettstedet har funksjonalitet for at utskrift at innhold skal fungere mest mulig optimalt. Trykk på "Skriv ut" i din nettleser, og det vil bli skrevet ut en utskriftstilpasset versjon av innholdet.

Standarder

Nettstedet er bygget opp med tanke på tilgjengelighet for alle, og følger gjeldende retningslinjer og krav til nettsteder fra "The World Wide Web Consortium" (W3C). Tilsvarende retningslinjer er omtalt blant annet på norge.no ("Kvalitetsmerking av offentlige nettsteder"). Nettstedet følger gjeldende standarder for XHTML og CSS.