Et godt sted å være

Bluegarden Norge er en del av et større nordisk konsern, og som leverandør av lønn og HR jobber vi med livsnerven hos våre kunder. Det er med stolthet vi lager de beste løsningene for fremtidens arbeidsliv, i samarbeid med norges største og mest spennende kunder!

 

Dette vektlegger vi hos oss

Hos oss kan du utgjøre en forskjell, og vi ønsker deg som griper den muligheten. Vi vektlegger ledelse som inspirerer til din utvikling, både gjennom tillit og mulighet for et spekter av ulike type arbeidsoppgaver. Din trivsel er veldig viktig for oss, så gjennom Great Place To Work måler vi og følger opp våre medarbeideres tilfredshet, slik at vi klarer å skape et miljø preget av engasjement og arbeidslyst! 

 

  

Medarbeiderutvikling

Våre medarbeidere har mulighet til å påvirke ansvar, oppgaver og mål. Dette er viktig for både prestasjoner og trivsel. Dette følges opp i månedlige 1:1-samtaler.
Vi har respekt for ulike synspunkter og meninger, og det er kort vei mellom medarbeider og leder.

Hvis du investerer i oss, investerer vi i deg.
Lederutvikling

En arbeidsplass er avhengig av gode og motiverende ledere. Vi jobber for at hver enkelt leder skal gjøre en god jobb - til nytte og motivasjon for selskapet og hver enkelt medarbeider. 

Fleksibilitet

Mange har ulike behov i ulike faser av livet. Derfor tilrettelegger vi for at hver enkelt har mulighet til å definere en riktig balanse mellom jobb og privatliv.Spennende tjenester

Hos oss kan du bidra til å utvikle markedets ledende tjenester innen lønn og HR. 
Vår visjon er å gjøre våre kunder til de mest effektive og nytenkende på dette området.