Et godt sted å være

Bluegarden Norge er en del av et større nordisk konsern, og som leverandør av lønn og HR jobber vi med livsnerven hos våre kunder. Det er med stolthet vi lager de beste løsningene for fremtidens arbeidsliv, i samarbeid med norges største og mest spennende kunder!

Ledige stillinger

Driftskonsulent - IT Operations - Systems 

Bluegarden søker etter en erfaren Driftskonsulent til vår IT Operation som består av basis driftsteam med driftskonsulenter, database administratorer og lønnsproduksjon. 

I stillingen som Driftskonsulent deltar du i et team som jobber med daglig drift og vedlikehold av Bluegardens systemer mot storkundemarkedet. 
Stillingen inngår i et dynamisk miljø der du deltar i en vakt- og beredskapsordning.

Les mer og søk stillinge her


Dyktig og erfaren datavarehus/BI arkitekt søkes til Bluegarden - Product development

Bluegarden AS er Norges ledende leverandør av løsninger og tjenester på HR og Lønn. Vi har 130 ansatte og er sentralt plassert i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. Vi er en del av et skandinavisk konsern og har søsterselskaper i Danmark og Sverige. 
Er du en dyktig datavarehus / BI arkitekt som også liker å utvikle? 
Blir du motivert av å jobbe sammen med flinke folk for å levere god kvalitet og fremtidsrettede løsninger? Da ønsker vi i Bluegarden deg på laget! 
Vi skal utvikle en ny og konsolidert rapporterings- og analyseløsning og du vil få en ledende rolle i et produktteam bestående av datavarehusutviklere, fagpersoner innen lønn og HR og kommersielt ansvarlige. 
I Bluegarden vil du få et overordnet ansvar og systemeierskap for arkitektur og løsning for alle Bluegardens rapporterings- og analyseløsninger. Dette inkluderer ansvar for både driftsmessig stabilitet og fremtidsrettet videreutvikling. 
Bluegardens løsninger leveres via en SaaS løsning, og vi har en rekke mellomstore og store virksomheter innen kommunal, statlig og privat sektor som våre kunder. 
Arbeidssted er vårt hovedkontor i Oslo sentrum 

Les mer og søk stillingen her


Dyktig og erfaren datavarehus/BI/rapport utvikler søkes til Bluegarden - Product development

Er du en dyktig utvikler som liker å jobbe med data, datakvalitet og verktøy for å visualisere og presentere data/rapporter på best mulig måte? 
Blir du motivert av å jobbe sammen med flinke folk for å levere god kvalitet og fremtidsrettede løsninger? Da ønsker vi i Bluegarden deg på laget! 
Vi skal utvikle en ny og konsolidert rapporterings- og analyseløsning og du vil inngå i et produktteam bestående av datavarehus arkitekt, utviklere, fagpersoner innen lønn og HR og kommersielt ansvarlige. 
Bluegardens løsninger leveres via en SaaS løsning, og vi har en rekke mellomstore og store virksomheter innen kommunal, statlig og privat sektor som våre kunder. 
Arbeidssted er vårt hovedkontor i Oslo sentrum 

Les mer og søk stillingen her

Ved spørsmål ta kontakt med:

Hanne Lise Kvidal
HR Business Partner
Mobil: + 47 464 15 061
E-post: hkvi@bluegarden.com

Hanne Lise1


Dette vektlegger vi hos oss

Hos oss kan du utgjøre en forskjell, og vi ønsker deg som griper den muligheten. Vi vektlegger ledelse som inspirerer til din utvikling, både gjennom tillit og mulighet for et spekter av ulike type arbeidsoppgaver. Din trivsel er veldig viktig for oss, så gjennom Great Place To Work måler vi og følger opp våre medarbeideres tilfredshet, slik at vi klarer å skape et miljø preget av engasjement og arbeidslyst! 

Medarbeiderutvikling

Hvis du investerer i oss, investerer vi i deg. Våre medarbeidere har mulighet til å påvirke ansvar, oppgaver og mål. Dette er viktig for både prestasjoner og trivsel. Dette følges opp i månedlige 1:1-samtaler.

Fleksibilitet

Mange har ulike behov i ulike faser av livet. Derfor tilrettelegger vi for at hver enkelt har mulighet til å definere en riktig balanse mellom jobb og privatliv.

Lederutvikling

En arbeidsplass er avhengig av gode og motiverende ledere. Vi jobber for at hver enkelt leder skal gjøre en god jobb - til nytte og motivasjon for selskapet og hver enkelt medarbeider.

Dialog

Dialog og involvering er blant våre ledestjerner. Vi har respekt for ulike synspunkter og meninger, og det er kort vei mellom medarbeider og leder.

Spennende tjenester

Hos oss kan du bidra til å utvikle markedets ledende tjenester innen lønn og HR. Vår visjon er å gjøre våre kunder til de mest effektive og nytenkende på dette området.