Et godt sted å være


Bluegarden Norge er en del av et større nordisk konsern, og som leverandør av lønn og HR jobber vi med livsnerven hos våre kunder. Det er med stolthet vi lager de beste løsningene for fremtidens arbeidsliv, i samarbeid med norges største og mest spennende kunder!


Ledige stillinger

Junior Business Controller - Finance 

Vi søker en proaktiv, hands-on sparringspartner for firmaets mellomledere, som vil bidra inn i en verdiskapende økonomifunksjon i et spennende og fremtidsrettet nordisk konsern. 
Økonomifunksjonen er en strategisk og taktisk bidragsyter til selskapets virksomhet, og du vil spille en sentral rolle i en verdiskapende økonomifunksjon som skal fungere som endringsagent og pådriver i forbedringsarbeid. 
Du er initiativrik, evner å fange ideer og ser muligheter som du liker å gjøre noe med. Gjennom engasjement og selvdriv etablerer du naturlig en posisjon i organisasjonen. Du må like å være synlig i en virksomhet som vil vite å sette pris på dine kompetente bidrag. Du er analytisk i bunn, arbeider strukturert og har kontroll på detaljer samtidig som du ser helhet. Du har gode kommunikasjonsevner og liker å jobbe sammen med andre for å skape resultater. 
Du vil få varierte arbeidsoppgaver i en hektisk hverdag og rapporterer til CFO.

Les mer og søk stillinge her

Servicedesk medarbeider - System and operations

Servicedesk er Bluegardens kundesenter mot storkundemarkedet og har som oppgave å håndtere alle innkommende kundehenvendelser. Henvendelsene omfatter bruk av Bluegardens forretningsapplikasjoner innenfor lønn og HR, tilgang på fagkompetanse, integrasjoner, tjenesteproduksjon og bruk at Bluegardens produkter og tjenester som er etablert på Bluegardens SaaS tjenesteplattform.

Vi søker deg som har lyst til å jobbe med Service Management, rådgivning og saksløsning innenfor Lønn, HR og SaaS tjenesteleveranser mot Norges største arbeidsgivere. Du vil inngå i en organisasjon med et kompetent fagmiljø med dedikerte personer innenfor sine fagområder.

Du vil jobbe med et vidt spekter av oppgaver rundt Bluegardens produktportefølje, ivareta SLA krav på kundehenvendelser og oppfølging av tjenesteleveranser gjennom Bluegardens Service Management System. Du vil kommunisere med kunde via telefon, web og Chat

Les mer og søk stillingen her

Ved spørsmål ta kontakt med:

Hanne Lise Kvidal
HR Business Partner
Mobil: + 47 464 15 061
E-post: hkvi@bluegarden.com

Hanne Lise1


Dette vektlegger vi hos oss

Hos oss kan du utgjøre en forskjell, og vi ønsker deg som griper den muligheten. Vi vektlegger ledelse som inspirerer til din utvikling, både gjennom tillit og mulighet for et spekter av ulike type arbeidsoppgaver. Din trivsel er veldig viktig for oss, så gjennom Great Place To Work måler vi og følger opp våre medarbeideres tilfredshet, slik at vi klarer å skape et miljø preget av engasjement og arbeidslyst! 

Medarbeiderutvikling

Hvis du investerer i oss, investerer vi i deg. Våre medarbeidere har mulighet til å påvirke ansvar, oppgaver og mål. Dette er viktig for både prestasjoner og trivsel. Dette følges opp i månedlige 1:1-samtaler.

Fleksibilitet

Mange har ulike behov i ulike faser av livet. Derfor tilrettelegger vi for at hver enkelt har mulighet til å definere en riktig balanse mellom jobb og privatliv.

Lederutvikling

En arbeidsplass er avhengig av gode og motiverende ledere. Vi jobber for at hver enkelt leder skal gjøre en god jobb - til nytte og motivasjon for selskapet og hver enkelt medarbeider.

Dialog

Dialog og involvering er blant våre ledestjerner. Vi har respekt for ulike synspunkter og meninger, og det er kort vei mellom medarbeider og leder.

Spennende tjenester

Hos oss kan du bidra til å utvikle markedets ledende tjenester innen lønn og HR. Vår visjon er å gjøre våre kunder til de mest effektive og nytenkende på dette området.