Et godt sted å være


Bluegarden Norge er en del av et større nordisk konsern, og som leverandør av lønn og HR jobber vi med livsnerven hos våre kunder. Det er med stolthet vi lager de beste løsningene for fremtidens arbeidsliv, i samarbeid med norges største og mest spennende kunder!


Ledige stillinger

Løsningsarkitekt

Bluegarden leverer Software-as-a-Service til det norske markedet. Vi har store norske virksomheter på kundelisten som Helse Sør- Øst, Statnett, IKT Agder, Helse Nord, DNB, TINE, Den Danske Bank, Sparebank 1 Alliansen, Hordaland Fylkeskommune, NTNU, Universitetet i Bergen og mange flere. Dette er kunder som setter store krav til de løsninger som vi leverer. Bluegardens løsninger har økende popularitet i markedet, og på grunn av stigende oppdragsmengde forsterker vi vårt arkitektur team med enda en løsningsarkitekt. Dyktig .net Techlead søkes til spennende prosjekter for Norges største virksomheter - Product developement and delivery

Er du en dyktig .net Techlead som er trygg på, og motiveres av å ha ansvar for utvikling?
Liker du å jobbe i team sammen med dyktige folk for å levere fremtidsrettede løsninger?

Da ønsker vi i Bluegarden deg på laget!
Du vil jobbe i prosjekter som utvikler Bluegardens løsninger i tråd med markedsbehov og strategiske satsninger. For tiden jobber vi med flere spennende prosjekter, særlig innenfor Mobile løsninger / Frontend. Bluegardens løsninger leveres via en SaaS løsning, og vi har en rekke mellomstore og store virksomheter innen kommunal, statlig og privat sektor som våre kunder.
Som .net Techlead hos oss vil du både utvikle og lede utviklere og jobbe tett sammen med arkitekter, funksjonelt ansvarlige, testere og fagpersoner. Du har det tekniske ansvaret for løsningen og deltar i hele prosessen fra idé til løsningen er i drift for våre kunder.

Les mer og søk stillingen her

Ved spørsmål ta kontakt med:

Hanne Lise Kvidal
HR Business Partner
Mobil: + 47 464 15 061
E-post: hkvi@bluegarden.com

Hanne Lise1


Dette vektlegger vi hos oss

Hos oss kan du utgjøre en forskjell, og vi ønsker deg som griper den muligheten. Vi vektlegger ledelse som inspirerer til din utvikling, både gjennom tillit og mulighet for et spekter av ulike type arbeidsoppgaver. Din trivsel er veldig viktig for oss, så gjennom Great Place To Work måler vi og følger opp våre medarbeideres tilfredshet, slik at vi klarer å skape et miljø preget av engasjement og arbeidslyst! 

Medarbeiderutvikling

Hvis du investerer i oss, investerer vi i deg. Våre medarbeidere har mulighet til å påvirke ansvar, oppgaver og mål. Dette er viktig for både prestasjoner og trivsel. Dette følges opp i månedlige 1:1-samtaler.

Fleksibilitet

Mange har ulike behov i ulike faser av livet. Derfor tilrettelegger vi for at hver enkelt har mulighet til å definere en riktig balanse mellom jobb og privatliv.

Lederutvikling

En arbeidsplass er avhengig av gode og motiverende ledere. Vi jobber for at hver enkelt leder skal gjøre en god jobb - til nytte og motivasjon for selskapet og hver enkelt medarbeider.

Dialog

Dialog og involvering er blant våre ledestjerner. Vi har respekt for ulike synspunkter og meninger, og det er kort vei mellom medarbeider og leder.

Spennende tjenester

Hos oss kan du bidra til å utvikle markedets ledende tjenester innen lønn og HR. Vår visjon er å gjøre våre kunder til de mest effektive og nytenkende på dette området.