Tjenesteutsette dine lønns- og personaloppgaver?

Søker dere etter nye effektiviseringsområder? Har din virksomhet tilgang til riktig kompetanse innen lønn og personal? Hva skjer ved sykdom og fravær? 

Visste du at personalkostnader står for 80 prosent av bedriftens totale kostnader? Det kan være flere grunner til å sette bort lønns- og personaloppgaver – Bluegarden kan løse dem på en kostnadseffektiv måte.

Bluegardens tjenester
Vi i Bluegarden har spurt våre kunder hvorfor de setter ut lønn. Svaret vi får er at de ønsker å spare kostnader og å være mindre sårbare.
  • Er du sikker på at din bedrift har den kompetansen den trenger til en hver tid? 
  • Er dere sårbare i forhold til ressurser? 
  • Har dere forutsigbare kostnader? 
Bluegarden leverer en lang rekke tjenester innenfor lønn og personal. Basert på behovet i din virksomhet setter vi sammen en tjenesteleveranse med lønn, refusjon, reiseregninger, utlegg og avstemming som dekker din bedrifts behov både i dag og i fremtiden.
 
Vi har tilbud til både store og mellomstore virksomheter, ta kontakt i dag så kan vi hjelpe deg å finne de beste løsningene for din bedrift.

Vil du vite mer?


Frederic TaillierFrederic Taillier
Sales Director

T:  24 08 75 70
E-post

Gevinster


Ved å outsource lønn- og personaladministrasjonen kan du oppnå mange gevinster. Reduserte lønns- og personalkostnader, Mer forretningsorientert HR og mer...
Les mer